O NAMA

Iskusto je na našoj strani

 

PROVJERENO SIGURNI

Da li vam knjigovođa dostavlja izvještaje na osnovu kojih donosite poslovne odluke?

Da li plaćate knjigovođu samo zato što to država zahtijeva?

Ako su odgovori na postavljena pitanja DA,  onda VI imate trošak od kojeg nemate direktnu korist. Za razliku od klasičnih knjigovodstvenih usluga koje su svojstvene isključivo knjigovodstvenim agencijama, mi Vam nudimo računovodstveni nadzor nad poslovanjem Vaše firme i to tako da isto ne bude izvještajno usmjereno samo prema državi, nego i prema potrebama menadžmenta.

Stvorili smo poslovni ambijent u kojem rade ljudi koji uživaju u svom poslu, pružajući profesionalnu i pouzdanu podršku za Vas.

OVO SMO MI

Glavna djelatnost agencije su pružanje računovostvenih usluga, ali smo  takođe u mogućnosti ponuditi Vam čitav spektar administrativnih, konsalting i pravnih usluga koje čine podršku poslovanju svakog uspješnog preduzeća.

.

Tačnost

Garancija uspješnog poslovanja

Naše računovođe sa višegodišnjim iskustvom obezbijediće Vam tačnost i ažurnost u vođenju poslovnih knjiga u skladu sa zakonskim propisima.
Informisanost

Sigurnost

Zahvaljujući stalnom praćenju poreskog i računovodstvenog zakonodavstva obezbjeđujemo svojim klijentima sigurnost u vremenu čestih promjena zakonskih propisa.
Brzina

Radimo za Vas

Našim klijentima nudimo mogućnost da u potpunosti ili djelimično koriste usluge naše kurirske službe. Uz kvalitetan softver i nove usluge želimo da Vam omogućimo sigurno poslovanje.

Prije svega, vodimo finansijski odgovorno knjigovodstvo, i stvaramo dobru osnovu za vaše buduće poslovne odluke. Kroz razgovor sa klijentima formiramo servisni paket koji je individualno prilagođen vasim potrebama I željama, ostavljajući vam više vremena za bavljenjem sopstvenim biznisom. Ažurnost podataka je na visokom nivou, tako da imate presjek vašeg poslovanja u svakom trenutku.

NAŠA MISIJA

Pružiti potpunu uslugu klijentima, primjenjujući najviše standarde i iskustva stečena kroz dugogodišnji rad.

NAŠA VIZIJA

Da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu, i postanemo lider u oblasti pružanja računovodstvenih usluga.

PROFICOM

Upoznajte tim vrhunskih profesionalaca.

Zainteresovani ste za naše usluge?