Usluge

Svaki biznis je jedinstven, zato naše usluge prilagođavamo vašim specifičnim potrebama. Pronađite savršeno rješenje za svoje izazove.

Zaposleni u PROFI COM agenciji u svojoj modernoj kancelariji u Nikšiću

Knjigovodstvo i računovodstvo

Naše knjigovodstvene i računovodstvene usluge su temelj Vašeg finansijskog uspjeha. Pružamo Vam tačne i pouzdane finansijske informacije na bazi kojih ćete donijeti ispravne poslovne odluke i fokusirati se na rast svog biznisa.

Pogledaj više
Dvije žene iz računovodstvenog biroa rade zajedno na računaru

Finansijsko savjetovanje

Oblikujmo budućnost kroz zajedničku saradnju. Finansijskim savjetovanjem pomoći ćemo Vašem biznisu da donesete ispravne strateške odluke.

Pogledaj više
Sastanak sa klijentom u PROFI COM kancelariji u Nikšiću.

Biznis planovi i kreditno savjetovanje

Kvalitetan biznis plan je ključ uspjeha. Pomažemo Vam da ga razvijete i pružamo kreditno savjetovanje, kako biste obezbijedili potrebna sredstva po najboljim uslovima za rast i razvoj Vašeg biznisa.

Pogledaj više
Prijatna atmosfera u kancelariji agencije u kojoj tim radi zajedno okupljen oko računara.

Poresko savjetovanje i zastupanje

Poresko savjetovanje može doprinijeti smanjenju poreskog opterećenja za Vas i Vašu kompaniju, zato je bitno imati dobrog poreskog savjetnika. Pravi izbor za Vas je PROFI COM PORESKI SAVJETNICI D.O.O. u čiji savjet i akciju nema potrebe da sumnjate.

Pogledaj više
Klijent u razgovoru sa zaposlenim u kancelariji agencije PROFI COM

Osnivanje preduzeća i dozvole

Osnivanje preduzeća može biti kompleksno, ali mi Vam olakšavamo proces. Naši stručnjaci će Vas voditi kroz sve korake, od registracije do dobijanja potrebnih dozvola, kako biste brzo započeli svoje preduzetničke ambicije.

Pogledaj više
Članica tima PROFI COM agencije u kancelariji, ispred monitora na kojem je vidljiv logo kompanije

Pravni i administrativni poslovi

Razumijemo izazove pravnih i administrativnih poslova u biznisu. Naš tim će Vam pomoći da efikasno rješavate ove zadatke, omogućavajući Vam da se skoncentrišete na srž svog poslovanja.

Pogledaj više
Prostorije računovodstvene agencije PROFI COM na prestižnoj lokaciji u Nišiću

Virtuelna kancelarija

Poslujete u Crnoj Gori i potrebno Vam je sjedište firme, zvanična adresa za prijem pošte i administrativna podrška? Isprobajte našu virtuelnu kancelariju na prestižnoj lokaciji u Nikšiću.

Pogledaj više