Biznis planovi i kreditno savjetovanje

Poslovni razgovor sa klijentom u prostorijama agencije PROFI COM u Nikšiću

Kvalitetan biznis plan je ključ uspjeha. Pomažemo Vam da ga razvijete i pružamo kreditno savjetovanje, kako biste obezbijedili potrebna sredstva po najboljim uslovima za rast i razvoj Vašeg biznisa.

Biznis plan

Naš tim ima iza sebe na desetine odrađenih ozbiljnih biznis planova koji su podržani sredstvima IPARD-fonda, IPA-fonda, kreditnim sredstvima IRF-a i drugih komercijalnih banaka.

Bez obzira da li tek počinjete sa poslovanjem, proširujete poslovanje novim investicijama ili jednostavno želite da Vaše poslovanje ima jasno definisanu strategiju i cilj, potreban Vam je kvalitetan i objektivan biznis plan.

Biznis plan u osnovi služi za planiranje i praćenje poslovanja, a predstavlja i polaznu tačku u pregovorima sa bankama i kreditnim institucijama u slučaju da Vam je potrebna kreditna podrška. Naš tim Vam pruža i kompletnu podršku prilikom pripreme prateće dokumentacije i apliciranja za kredite. Iza nas stoje godine iskustva na ovim poslovima.

Zajedno sa Vama sagledavamo cjelokupnu situaciju i zaduženost. Predlažemo opcije koje su prilagođene Vašoj finansijskoj situaciji, a u cilju dugoročnog rješavanja svih zaduženja.

Provjerite zašto naši klijenti uspješno realizuju svoje biznis planove.

Kreditno savjetovanje

Po potrebi kontaktiramo finansijske institucije i, u Vaše ime, pregovaramo o rješenju Vašeg kreditnog zahtjeva.

Naš tim Vam pomaže i tokom apliciranja na sve javne pozive podrške biznisu koje raspisuju državne i međunarodne institucije.

Zatraži ponudu